Koppeltoernooi Jeu de Boules Zevenbergen

ZEVENBERGEN - De bedoeling was om een Team Player toernooi te spelen, maar door de vele afzeggingen vanwege ziekte, hebben wij er een koppeltoernooi van gemaakt en het was een gezellige middag boulen bij Hof van Overveld.

Jammer voor het vele werk wat Frie (Joke) eraan hebben besteed, elke medaille heeft een keerzijde, nu bleven er veel prijzen te verdelen en dat is ook leuk.
Een partij even uitlichten, dat was in de derde ronde op baan 4 de party van Agnes Valk-Ad Bol tegen Martha Reynart-Ton v.d. Horst. Terwijl iedereen al klaar was is deze wedstrijd nog in volle gang en ook heel spannend, zij hebben ook de aandacht van alle andere spelers.
Op een moment staat Agnes-Ad met 11 tegen 4 voor en lijkt het of de wedstrijd was gewonnen maar het tegendeel is waar Martha-Ton vechten zich terug tot een stand van 11-11. Zij weten het voor de toeschouwers wel spannend te maken. Martha plaats haar bal dicht bij de but, Agnes weet dit te verbeteren maar Ton schiet deze weer weg. Agnes plaats weer ,Ton probeert weer te schieten maar mist deze keer en eigenlijk is dit het moment waar zij de wedstrijd verliezen. Ad weet zijn bal ook nog precies te plaatsen en zij winnen tenslotte met 13 tegen 11.

Uitslag
1e plaats Agnes Valk-Ad Bol 3 20 pnt
2e plaats Janny Bouwman-Wim Santbergen 2 14 pnt
3e plaats Joke Kortsmit- Jan Zevenbergen 2 11 pnt [l]