Het voorjaar lonkt bij Uurtje Actief

ZEVENBERGEN - Wat hebben we genoten van die paar mooie dagen met veel zon. Bij de wandelgroepen van Uurtje Actief was het dubbel genieten. Gezamenlijk een uur bewegen in dat heerlijke voorjaarszonnetje. Dat smaakt naar meer.

Wandelt u ook graag maar is het in uw eentje een beetje saai, sluit u dan aan bij een van onze wandelgroepen. Op maandagavond lopen we van 19:00 tot 20:00 uur. Op vrijdagmorgen starten we om 10:30 uur bij het gemeentehuis. De startpunten van de maandagavond kunt u vinden op onze website www.uurtjeactief.nl onder de kop kalender.

Training
Natuurlijk is er meer te doen bij Uurtje Actief. Op de woensdagavond is er voor de liefhebbers ook de mogelijkheid met elkaar sportief te bewegen. Aangepaste oefeningen en spelvormen speciaal voor diegenen die niet zwaar belast kunnen en mogen worden. Het is voor iedereen die 40+ is een uitgelezen kans om toch te kunnen sporten. Onze oudste sportieveling is 84 jaar. En geloof het of niet maar tijdens onze trainingen vallen de leeftijden geheel weg en voert de gezelligheid de boventoon. Dat we ondertussen toch werken aan de verbetering van onze conditie valt amper op maar is wel degelijk merkbaar in de praktijk!
We trainen tot eind maart in de kleine zaal van de Borgh. Vanaf begin april verruilen we onze trainingslocatie voor de frisse buitenlucht door dan te gaan trainen op het veld van de honk- en softbalvereniging aan de Westrand. Juist die combinatie van binnen en buiten trainen is ook weer een uniek gegeven van onze vereniging.

Scootmobiel Actief
En ook de Zevenbergse scootmobielers worden weer uitgenodigd om een heerlijke toer in Zevenbergen te rijden. Op maandag 25 februari starten we om 10:30 uur bij het gemeentehuis voor een gezellige rit met elkaar. U wordt onderweg getrakteerd op een lekkere kop koffie of thee. Wilt u er ook eens op uit en een andere route rijden dan u gewend bent, rijd dan met ons mee. U herkent ons aan de blauwe hesjes! En de snelheid passen we aan. Het gaat er niet om hoe hard we rijden maar dat we ook eens op andere plekken komen en wat meer zien van de omgeving. Schrijf de datum in uw agenda en laat u door niets weerhouden om deze buitenkans met 2 handen aan te pakken. Tot volgende week maandag!

Info
Meedoen? Kom gewoon maar eens kijken en/of proberen. Dan kunnen we al uw vragen beantwoorden en kunt u met eigen ogen zien wat het inhoudt. Durft u het aan? U bent van harte welkom!
Meer info bij Hetty Boeters 0624095240 of via info@uurtjeactief.nl. [l]