Gezelligheidskoor La Misère. FOTOCLUB ZEVENBERGEN
Gezelligheidskoor La Misère. FOTOCLUB ZEVENBERGEN fotoclub Zevenbergen

Promotietour La Misère

ZEVENBERGEN - Het gezelligheidskoor La Misère, wat veelvuldig te bewonderen en beluisteren is in Zevenbergen bij allerlei belevenissen pakt binnenkort uit met een bijzondere wandeltocht.

Na jaren van kooruitjes naar Antwerpen, Utrecht, Den Bosch, Breda en andere grote steden verblijdt La Misère dit jaar het eigen stadje met een promotietour. Op zaterdag 16 maart a.s. gaat het koor verschillende cafés binnen om een ieder te laten genieten van een aantal liedjes uit het brede repertoire. Het publiek kan zich uitleven door uit volle borst mee te zingen.

De promotietour begint om 14:00 uur bij van der Hooft, vervolgens wordt er een flinke tocht naar De Druif gelopen waar La Misère om 15:00 uur zal arriveren. Om 16:00 uur is het gezelligheidskoor weer terug op de Markt bij Mart 9. Daarna wordt om 16:45 uur Proost bezocht en om 17:30 uur De Bakkerij. De tour wordt afgesloten bij De Engel.
Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om deze promotietour mee te maken en mee te genieten in de verschillende cafés! [l]