Uurtje Actief smaakt naar meer

ZEVENBERGEN - We hebben er al even aan mogen proeven. Het lentezonnetje daagde ons kort geleden uit om naar buiten te gaan. Dat hebben we geweten. Het mooie weer overspoelde ons en we hebben er van genoten. Zowel onze scootmobielleden als onze wandelaars hebben met volle teugen de heerlijke lentezon gekoesterd. Maar het smaakt naar meer. En dat gaat Uurtje Actief u natuurlijk aanbieden.

Onze Scootmobiel Actiefleden rijden komende week op maandag 11 maart weer een fijne toer. We starten bij het gemeentehuis om half 11. Natuurlijk kunt u zonder aankondiging het een keer proberen. Zelf ervaren hoe het is om met anderen gezellig een toer in en rond Zevenbergen te rijden. En nu de carnaval weer voorbij is kunnen wij ook weer in het clubhuis terecht om aan het einde van de toer met elkaar nog even bij te kletsen onder het genot van een kop koffie of thee.

De Uurtje Actief leden die op dit moment nog in de kleine zaal van De Borgh trainen hebben ook al de kriebels om weer buiten te gaan bewegen. Dat gaan we binnenkort ook weer doen. Op woensdag 3 april is onze eerste buitentraining na onze winterperiode in de zaal. We laten de zaal tot aan de herfst weer achter ons en snuiven de frisse graslucht weer op, die zo kenmerkend is voor de buitensport. Ook kunnen we dan weer genieten van het ruime veld van de honkbalvereniging waarop wij mogen trainen. Weet u ons veld nog niet te vinden? Neem dan contact op met Hetty Boeters 0624095240 of mail ons op info@uurtjeactief.nl. Natuurlijk kunt u ook onze website bezoeken waar u ook de startpunten van onze wandelgroepen kunt lezen. We wandelen wekelijks op de maandagavond om 19:00 uur en/of op de vrijdagmorgen om 10:30 uur. Onze website kunt u vinden op www.uurtjeactief.nl. [l]