Het Oosterhouts Mannenkoor, het Mades' Mannenkoor en Het Westhoeks Mannenkoor.
Het Oosterhouts Mannenkoor, het Mades' Mannenkoor en Het Westhoeks Mannenkoor. Diversen

Het bronzen geluid van drie mannenkoren in De Stad Klundert

KLUNDERT - Aanvankelijk zou het op 27 oktober vorig jaar plaatsvinden, maar vanwege een ander groot muziekevenement op diezelfde datum moest Het Westhoeks Mannenkoor besluiten het concert van drie mannenkoren te verplaatsen naar zaterdag 16 maart. Vanaf 20.00 uur vindt die dag dit bijzondere muzikale evenement plaats in De Stad Klundert.

Drie van karakter verschillende mannenkoren, te weten het Oosterhouts Mannenkoor, Het Mades’ Mannenkoor en Het Westhoeks Mannenkoor verzorgen een onvergetelijke muzikale avond. Met het typische bronzen geluid dat typerend is voor een mannenkoor worden nummers voor u uitgevoerd uit een breed scala aan genres. Er zullen nummers ten gehore worden gebracht met een meer klassiek karakter tot lekker in het gehoor liggende evergreens.

Mannenkoren
Het concert van deze drie mannenkoren, dat deze keer wordt georganiseerd door Het Westhoeks Mannenkoor, is het derde en laatste in een reeks van drie concerten. Het eerste concert vond plaats in Oosterhout op 5 november 2016, het tweede uit deze reeks vond plaats in Made op 28 oktober 2017. Beide eerdere concerten mochten zich verheugen op een grote publieke belangstelling en na afloop op bijzonder positieve commentaren uit het publiek.
Dit concert is het eerste concert voor Het Westhoeks Mannenkoor waarbij de directie in handen is van de nieuwe dirigent Annemiek van den Hoven uit Prinsenbeek. Per 1 februari jl. is de muzikale leiding van het koor door Kees van Vugt overgedragen aan Annemiek. Ze dirigeert naast het WMK in haar woonplaats ook nog twee andere koren, te weten de Prinsenbeekse koren Beekse Smart en Intermezzo.
Voor het drie mannenkoren concert op zaterdag 16 maart in de Stad Klundert gaat de zaal open om 19.30 uur. Het concert start om 20.00 uur.
De toegang is gratis. Advies is op tijd aanwezig te zijn, want vol is ook echt vol! [l]