NL Doetdag komt eraan bij Prinses Irene

ZEVENBERGEN - Op 15 en 16 maart a.s. is het voor de tiende keer dat LR en PC Prinses Irene een klus weekend organiseert om het terrein en het clubgebouw op de KNIP nummer 5 in Zevenbergen klaar te maken voor het groene seizoen.

Op dit ogenblik lopen er een 20tal schapen van Dirk Geleijns op het vorig jaar ingezaaide men terrein om het gras te maaien en de bodem vast te lopen. Op het menterrein moeten de hindernissen weer worden geplaats, de waterbak aangesloten op het terrein. De rijbak moet weer worden geëgaliseerd en het onkruid verwijderd. Ook wordt de speeltuin goed onderhanden genomen elle speelmaterialen nagekeken. Het clubgebouw zal grondig worden schoongemaakt en de verflagen vernieuwd. Het terras zal weer zomer klaar worden gemaakt en de bloembakken gevuld met kleurrijke bloemen.

Op deze dag verwachten wij een grote opkomst van vrijwilligers die een steentje zullen bijdragen aan de uitvoering van al deze klussen. Drie jaar geleden was er een opkomst van maar liefst 61 vrijwilligers, wij hopen ook deze keer op een hoge opkomst. Uiteraard mag iedereen mee komen helpen op 15 en/of 16 maart van 9.00 tot 16.00 uur. Er zal goed voor de vrijwilligers worden gezorgd en er is voor iedereen een verrassing.

Kom naar de Knip (achter het atletiek terrein, bij het SGZ gebouw) en help ons mee met klussen. Info bij Anton Rijnart 0168-325060 of mail achrijnart@gmail.com. Tot dan, groetjes LR en PC Prinses Irene, de Knip 5 in Zevenbergen. [l]