V.l.n.r. Davina, Sam, Michael, Gerko, Chris, Semm. Geknield: Pepijn en Sam. FOTO MONIQUE VOS
V.l.n.r. Davina, Sam, Michael, Gerko, Chris, Semm. Geknield: Pepijn en Sam. FOTO MONIQUE VOS Monique Vos

Meerdere prijzen gewonnen door jeugd bij BJK

ZEVENBERGEN - Twee weken geleden deden weer een aantal jeugdleden, van BV Groene Ster, mee met de Brabantse Jeugd Kampioenschappen (BJK) in Tilburg.

In het weekend van 16/17 februari stonden de Brabantse Jeugd Kampioenschappen op de toernooi kalender, één van de toernooien waar meerdere van onze jeugdleden altijd aan mee doen. Een toernooi om te kunnen zien waar onze jeugdleden staan en waar ze iedere week trouw en als een hechte groep voor trainen.

Dat de training zeker vruchten afwerpen was ook dit weekend weer goed te zien aan de diverse prijzen die weer mee naar werden genomen. De volgende prijzen kwamen weer richting Zevenbergen: Gerko 1e HD en 2e in de mix bij de U17; Chris/Pepijn 1e HD U19; Sam/Semm 2e HD U19; Pepijn 2e HE U19; Sam/Davina 2e MIX U17; Sam 2e HE U17. Wederom een zeer goed resultaat, allemaal Gefeliciteerd!

Heeft u of hebben jullie interesse voor het badminton kom dan eens kennis maken met het badminton op één van onze speelmomenten. De senioren en seniorcompetitie spelende jeugd spelen op dinsdag van 19.30 t/m 22.30 uur, wilt u een keer mee komen doen meld u zich dan aan bij info@badmintongroenester.nl. De jeugd van 10.00 tot 11.30 uur en de mini’s van 10.00 tot 11.00 uur spelen op de zaterdag, wil jij ook een keer mee komen doen meld je dan aan bij jeugd@badmintongroenester.nl.

De organisatie van het Moerdijk Open Scholentoernooi draait op volle toeren, dit toernooi wordt gehouden op vrijdag 3 mei. Schrijf deze datum alvast in je agenda, in de derde week van maart krijgen de scholen in Moerdijk het inschrijfformulier weer toegestuurd en kan je, je aanmelden om weer met ons mee te doen.

Wist u dat Badminton Groene Ster ook ingeschreven staat bij de Webshop Meedoen van het Werkplein Hart van West-Brabant. Dat betekend dat mensen die het niet zo breed hebben en voor Meedoen een budget hebben gekregen ook bij ons kunnen komen sporten. Zo is ook de badmintonsport bereikbaar voor iedereen. [l]