V.l.n.r. Loek Oostrum, Jolanda Eskes, Kees Smit, Wilma Oostrum en Fred Oostrum.
V.l.n.r. Loek Oostrum, Jolanda Eskes, Kees Smit, Wilma Oostrum en Fred Oostrum. Foto:

Uitvaartverzorging Van Haaften is vertrouwd in Willemstad

WILLEMSTAD - Sinds 1 november 2018 is Uitvaartverzorging Van Haaften ook in Willemstad gevestigd. Het familiebedrijf was vanuit de vestiging in Dinteloord al actief in en om Willemstad, maar in de persoon van Kees Smit is de dienstverlening nog verder uitgebreid. De 56-jarige zelfstandige uitvaartleider is namens Van Haaften het eerste aanspreekpunt voor Willemstad en de gehele gemeente Moerdijk.

Kees is per toeval in de uitvaartbranche terecht gekomen.
"Na enkele zware operaties vorig jaar en een pittige revalidatieperiode wilde ik mijn leven een nieuwe wending geven waarbij ik anderen kan helpen en steunen. Het vak van uitvaartleider bleek mij op het lijf geschreven te zijn. Bij Van Haaften werken wij in een team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld. Voor alle facetten van de uitvaart hebben wij specialisten die met elkaar voor een goed resultaat zorgen. Pas als iedereen tevreden is over het afscheid zijn wij dat ook."

Persoonlijk
Naast uitvaartleider is Smit ook actief als ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente Steenbergen.
"Net als bij een huwelijk probeer ik het afscheid iets heel persoonlijks te laten zijn. Ieder mens is uniek en daarom kan het afscheid nooit zomaar standaard zijn. Wie iemand was en wat die persoon voor zijn of haar omgeving betekende moet in warme herinneringen kunnen worden herdacht" stelt Kees Smit. [l]