Nefjoece met hun eerste prijs. FOTO KARIN BROERE
Nefjoece met hun eerste prijs. FOTO KARIN BROERE Karin Broere

CV De Nefjoece zaten op rooze

ZEVENBERGEN - Graag willen C.V. De Nefjoece iedereen bedanken die afgelopen carnaval op hun gestemd hebben tijdens de Barnavalslied verkiezing. Een uiteindelijke verdienstelijke eerste plaats leverde dan toch eindelijk de gewilde podiumplaats op.


Het was voor De Nefjoece dit jaar toch anders dan alle andere carnavalsjaren. Door het liedjesfestival winnend af te sluiten werden de toch al altijd drukke agenda`s van de Nefjoece aangepast. Vele optredens met de stichting en bij horeca zaken waren het gevolg.

Hoogtepunten waren toch wel Het Kullekesbal, de Kerkdienst in de mooi versierde Bartholomeuskerk, het live-optreden met de” Verkusbloazers die ons nummer toch maar mooi meespeelde” en niet te vergeten De grote finale show bij Baronie TV.

Ook moet gezegd worden dat er nog meer waardering uitgaat naar Stichting Carnaval Zevenbergen met al hun vrijwilligers. Als je van dichtbij mee mag maken wat er achter de schermen allemaal gebeurd om Carnaval in Zeuvebultulaand op de kaart te zetten verdient dit een heel groot compliment.

Daarom hebben de Nefjoece gemeend de eerste prijs op te dragen aan deze geweldige organisatie.

Nogmaals bedankt allemaal en tot elf november 2019.

Alaaaaaaaf CV De Nefjoece. [l]