Concert van drie mannenkoren.
Concert van drie mannenkoren. Foto:

AGENDA

13-14-15-22-23 maart

Inzameling goederen

9:00 | Bartholomeus Parochiehuis

Boeken en kleding en schoenen zoeken wij, maar die kunnen elke werkdag, tussen 9.00 uur en 12.00 uur gebracht worden in het Bartholomeus Parochiehuis (naast de kerk) Markt 19a, 4761 CE Zevenbergen 0168-323567. Steun ook onze kerkbijdrage! Opbrengst van de goederen gaat naar het project Glas en Lood ramen van onze eigen kerk.

Woensdag 13 maart

Rikken en jokeren

19:00 | zaal Bij Verhoeven

Op de woensdagen 13, 20, 27 maart en 3 april zijn er kaartavonden bij de Zonnebloem Zevenbergen. Locatie: bij Verhoeven, Kerkstraat 8. Aanvang 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Bingo

13:00 | De Zevensprong

Op woensdag 13 maart organiseert de Seniorenraad van Zevenbergschen Hoek weer een gezellige bingo-middag in gemeenschapshuis De Zevensprong. Alle 50-plussers van Den Hoek zijn welkom en de middag begint om 14.00 uur.

Vrouwen van Nu Zevenbergen

20:00 | Het Anker

Op woensdagavond 13 maart komt de heer Ernst van Welij bij de Vrouwen van Nu Zevenbergen in Het Anker een politieke avond verzorgen. Ook wordt door hem een politieke bingo gehouden. De avond begint om 20.00 uur.

Donderdag 14 maart

Informatiemiddag KBO Fijnaart

13:30 | De Graanbeurs

Op donderdag 14 maart organiseert KBO Fijnaart in samenwerking met enkele medewerkers van Rabobank een presentatie samen bankieren. De afgelopen jaren is er veel veranderd. Bankieren gebeurd met computer, tablet of mobiele telefoon. Samen bankieren biedt ondersteuning, waardoor iedereen zolang mogelijk zijn bankzaken kan regelen door middel van handige hulpmiddelen. Veilig bankieren met tips en trucs over innen, online bankieren, pishing e.d. Deze middag is in de Graanbeurs te Fijnaart en vangt aan om 13.30 uur. Na afloop worden er nog 5 bingorondjes gespeeld. Leden kunnen zich tot 11 maart opgeven bij Piet Frijters. Kon. Julianastraat 12 en bij Jolanda Nieuwkerk Fr Hendrikstraat 3.

Vrijdag 15 maart

Concert: Luid en duidelijk

20:00 | Hervormde Kerk

Op 15 maart 20.00 uur komen Gerald Troost en Wim Hoddenbagh naar de Hervormde kerk in Zevenbergen! Zij verzorgen het concert: Luid en Duidelijk: Spreker Wim Hoddenbagh zal spreken over de blinde Bartimeus. Dwars door de schaamte en afkeurende reacties van de mensen om hem heen laat hij zich luid horen. Zijn nood is zo groot dat hij zijn kans wil pakken om Jezus te ontmoeten. De moed van de blinde Bartimeus is een inspiratie en voorbeeld voor gelovigen van deze tijd. Het programma zal warm en bemoedigend zijn en geschikt voor jong en oud. Meer informatie en kaarten op www.zingenindekerk.nl.

Zingen in de kerk

20:00 | Hervormde Kerk

Zingen in de kerk met Gerald Troost en Wim Hoddenbagh in Zevenbergen op vrijdag 15 maart in de Nederlands Hervormde Kerk, Markt 3 in Zevenbergen aanvang 20 uur. Tijdens de nieuwe tournee zullen er liedjes van de nieuwe cd Luid & duidelijk 'live' uitgevoerd worden. De liedjes van Gerald hebben al velen harten geraakt en de teksten hebben tijdens een concert nog veel meer impact! Spreker Wim Hoddenbagh zal spreken over de blinde Bartimeus. Dwars door de schaamte en afkeurende reacties van de mensen om hem heen laat hij zich luid horen. Zijn nood is zo groot dat hij zijn kans wil pakken om Jezus te ontmoeten. De moed van de blinde Bartimeus is een inspiratie en voorbeeld voor gelovigen van deze tijd. Het programma zal warm en bemoedigend zijn en geschikt voor jong en oud. Uw plek reserveren kan op www.zingenindekerk.nl - voor informatie kunt u bellen met Dingeman en Margreet Burgers 0168-452223.

Zaterdag 16 maart

Concert van drie mannenkoren

22:00 | de Stad Klundert

Op zaterdag 16 maart vindt vanaf 20.00 uur een bijzonder muzikaal evenement plaats in De Stad Klundert. Drie van karakter verschillende mannenkoren, te weten het Oosterhouts Mannenkoor, Het Mades’ Mannenkoor en Het Westhoeks Mannenkoor verzorgen een onvergetelijke muzikale avond. Met het typische bronzen geluid dat typerend is voor een mannenkoor worden nummers voor u uitgevoerd uit een breed scala aan genres. Er zullen nummers ten gehore worden gebracht met een meer klassiek karakter tot lekker in het gehoor liggende evergreens. Zaal open om 19.30 uur. Het concert start om 20.00 uur. De toegang is gratis. Advies is op tijd aanwezig te zijn, want vol is ook echt vol!

Zondag 17 maart

Bijbelse Boodschap

17:00 | Dorpshuis Pestalozzi

Uitnodiging om vrijblijvend te komen luisteren naar een eenvoudige boodschap uit de Bijbel. Op de zondagmiddagen 17, 24 en 31 maart van 17.00-18.00u in Dorpshuis ''Pestalozzi'', Hoge Heijningsedijk 4A, 4794 AA Heijningen. De Bijbel, waarin de leer, het voorbeeld en het leven van Jezus beschreven staat, is de enige leidraad. Iedereen is van harte welkom! E. Kämper en D. Heusinkveld, 06-23705256.

Woensdag 20 maart

Stamppottenmiddag 50+

12:30 | De Zevensprong

Omdat het in de voorgaande jaren een groot succes was, organiseren de KBO en Seniorenraad op 20 maart a.s. voor de 3e maal een stamppottenmiddag in De Zevensprong. Er kan weer gesmuld worden van een buffet met boerenkool, zuurkool en hutspot met rookworst, casselerrib en hachee. En er wordt natuurlijk ook een drankje en een toetje geserveerd. De middag begint om 12.30 uur en het buffet zal open gaan rond 13.00 uur. Alle 50-plussers van Den Hoek zijn welkom en u kunt zich tot 16 maart opgeven via het strookje in het DorpsNieuws.