Mantelzorgbijeenkomst: zorg goed voor jezelf

ZEVENBERGEN - Zorg je met veel liefde voor een ander en wil je deze zorg ook goed vol houden? Wil je als mantelzorger steviger in je schoenen staan? Kom dan naar deze workshop.

Inhoud van de workshop
Korte toegankelijke informatie over geluk en geluksbeleving. Een paar recepten uitproberen uit het boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger’. Heel interactief. Vragen stellen en tips geven aan elkaar: hoe zorg je goed voor jezelf in de hectiek van alle dag/nacht? Hoe word je minder moe? Aan het einde van de workshop weet je weer waarom mantelzorg een verrijking is! De mantelzorgcoaches gebruiken het boek al in de praktijk! Quote mantelzorgcoach: “Het zijn simpele en goed toepasbare oefeningen!”
Reeds 20.000 exemplaren zijn er verkocht van het boek. Ons is het gelukt een workshop met de schrijver van het boek te organiseren. Na afloop is er gelegenheid het boek met korting te kopen.

Bent u erbij?
De workshop vindt plaats op vrijdag 22 maart, in Pluspunt Serena, Zandberg 1 te Zevenbergen van 13.30-15.30 uur en wordt gegeven door Maria Grijpsma, auteur en trainer 'Klein geluk voor de mantelzorger'. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via mantelzorg.moerdijk@surplus.nl of via telefoonnummer 06-20936154, met uw naam, telefoonnummer en onderwerp van de bijeenkomst. [l]