Kampioenschap van Nederland Kader 38/2 Open Klasse bij JBV Amorti

ZEVENBERGEN - In het weekend van 22 t/m 24 maart wordt in het biljartcentrum van JBV Amorti in Zevenbergen het kampioenschap van Nederland gespeeld van de Kader 38/2 Open Klasse. Voor deze klasse hadden zich 69 deelnemers nationaal ingeschreven welke voorwedstrijden hebben gespeeld voor plaatsing.

De eerste 24 deelnemers hebben zich voor de finale geplaatst waarbij de eerste 8 zich rechtstreeks geplaatst hebben voor het hoofdtoernooi. Op vrijdag 22 maart worden om 09.00 uur 8 spelers verwacht die in 2 poules zijn ingedeeld en dan een halve competitie afwerken. De beste 2 van elke poule plaatsen zich dan ook voor het hoofdtoernooi op zaterdag. Om 15.00 uur komen er ook weer 8 spelers die in 2 poules een halve competitie spelen waarvan dan ook de 2 beste zich plaatsen voor zaterdag. De 16 geplaatste spelers worden dan op zaterdag in 4 poules ingedeeld die dan elk weer een halve competitie spelen. De 2 beste spelers van elke poule komen dan op zondag in actie voor de finale.
Op vrijdag en zaterdag starten de eerste wedstrijden om 09.30 uur en de laatste wedstrijd begint om 20.30 uur. Op zondag wordt er om 10.00 uur gestart en zal om 17.00 uur de kampioen bekend zijn waarna de prijsuitreiking plaats zal vinden. [l]