De eerste gedoneerde flessen worden ingeleverd. FOTO SABINE
De eerste gedoneerde flessen worden ingeleverd. FOTO SABINE Sabine

Noordhoekse kinderen knallen voor KiKa

NOORDHOEK - De afgelopen dagen ruikt het wel heel lekker op basisschool St. Jozef in Noordhoek. De kinderen van de bso (De Dwergjes) zijn iedere dag druk in de weer met hun bakactie voor KiKa. Ze doen mee aan de landelijke actie " Koekiemonsters bakken voor Kika". Deze actie is bedoeld voor de gehele kinderopvang in Nederland.

Wij van de Dwergjes besloten daar bij aan te sluiten. Met ondersteuning van de gehele school. We zijn druk in de weer met het bakken van koekjes, cupcakes en mini worsthapjes. Ook staat er een bak voor het verzamelen van statiegeldflessen.

We zijn overdonderd door de warme reacties en betrokkenheid van ouders, kinderen en het gehele team van school. Bij het schrijven van dit bericht zijn we al 3 maal over ons streefbedracht heen. (Dat wss €50) en we gaan door. We bakken en verzamelen flessen tot en met 31 maat. Dan stopt de landelijke actie.

Actie steunen
Wilt u ons op een of andere manier ondersteunen dan kan dat. Op de bso (voor en na schooltijd) liggen formulieren voor het bestellen van onze baksels.

Ook zijn lege statiegeld flessen altijd welkom.

De actie is in samenwerking met Kika. We hebben ook online een eigen actiepagina https://www.actievoorkika.nl/wij-helpen-kika-de-lente-door

Alle opbrengst is netto voor KiKa. Want de inkoop wordt gesponsord door de school en De Dwergjes.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sabine Wierikx (bso leidster) wierikxsabine@gmail.com. [l]