'Niemand in de Stad' bij Cine7

ZEVENBERGEN - Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. De plotselinge dood van één van hen zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken wie ze werkelijk zijn.

Gerenommeerd documentairemaker Michiel van Erp had met de veelgeprezen miniserie Ramses al bewezen ook goed met acteurs overweg te kunnen.

Niemand in de stad is gebaseerd op de gelijknamige roman van Philip Huff, die ook meeschreef aan het scenario. Een verhaal over vriendschap, maar vooral over de onhandige, pijnlijke ervaringen die horen bij het volwassen worden, overtuigend neergezet door drie voortreffelijke jonge acteurs: Minne Koole, Chris Peters en Jonas Smulders.

Geregisseerd door Michiel van Erp. Met Jonas Smulders, Chris Peters en Sofie Porro.

Niemand in de Stad was de openingsfilm van het Nederlands Filmfestival eind 2018!

Reserveren kan op: cine7@cultuurmoerdijk.nl. De voorstellingen van Cine7 zijn in Theater De Schuur, Kerkstraat 23, Zevenbergen. Vrijdag 22 maart, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. [l]