Oranjeconcert Koepelkerk Willemstad

WILLEMSTAD - Op zaterdag 27 april is er in de Koepelkerk te Willemstad een groot Oranjeconcert georganiseerd voor de kankerbestrijding. Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (ruim 190 leden) o.l.v. Peter Overduin en het Havenkoor Fortitudo uit Willemstad o.l.v. Bas de Ruyter. Verder werken mee aan deze avond de sopraan Waldin Roes en André de Jager bespeelt het orgel.

Het Inspire2liveChoir is op 14 april 2011 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste gemengde koor van de regio. In januari jl werd het koor uitgezonden bij Hollands Got Talent op RTL 4. De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Prof. dr. Casper van Eijck genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker. Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden waarin u van harte bent uitgenodigd en ook om bekende liederen met ons mee te zingen. Zie ook www.inspire2livemusic.nl. Aanvang 19.30 uur. Locatie open: 19.00 uur.

Inlichtingen en kaartverkoop: Het Rozemarijntje, Voorstraat 53 te Willemstad. Tel. 0168-471345 of kaartverkoop@inspire2livemusic.nl. [l]