Bibliotheek vrijwilligerswerk, vacatures die helpen

MOERDIJK - Bibliotheek VANnU is voor de vestigingen in de gemeenten Roosendaal, Rucphen, Oudenbosch en Zevenbergen op zoek naar vrijwilligers. De bieb is voor veel klanten een huiskamer van de gemeente.

Daar waar veel mensen het fijn vinden om een boek te zoeken, iemand te ontmoeten of er te studeren en iets te leren. VAnnU zoekt mensen die het leuk vinden om het visitekaartje te worden van deze huiskamer en naast het opruimen van materialen ook als gastvrouw/gastheer op te kunnen treden. Houd jij van aanpakken en sta je graag bezoekers ter woord? Meld je aan als vrijwilliger!
Wanneer je belangstelling hebt om als gastvrouw ook bij activiteiten aanwezig te zijn, dan moet je daarnaast rekening houden met afwijkende tijden t.o.v. bovengenoemde. Ben je geïnteresseerd, maar niet beschikbaar op bovengenoemde tijden en/of locaties? Maak dit dan zeker ook kenbaar.

Info
Ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de website www.bibliotheekvanu.nl en meld je aan! Dit kan door jouw gegevens en motivatie te mailen aan Dominique Vissers, d.vissers@bibliotheekvannu.nl. Geef hierbij de locatie van je voorkeur aan. [l]