Discussieavond energietransitie. FOTO MARIAN HULSHOF
Discussieavond energietransitie. FOTO MARIAN HULSHOF Marian Hulshof

Energietransitie, puzzel mee met zon & wind

OUDENBOSCH - Nederland heeft een grote klus te klaren om aan de klimaatdoelstellingen van Parijs te kunnen voldoen. Er moet veel energie bespaard worden en we schakelen de komende jaren over van fossiele naar schone energiebronnen.

De komende jaren gaat Brabant aan de slag met de realisatie van duurzame energieopwekking. Zonne- en windenergie spelen daarbij een cruciale rol. De Brabantse Milieufederatie organiseert op woensdagavond 27 maart een discussieavond hierover in Fidei et Arti in Oudenbosch. De avond begint om 19.30 uur (inloop 19.15u).

De Brabantse Milieufederatie neemt je mee in een discussie over zonnevelden, windmolenparken en landschap. En over lokale participatie. Welke kansen zie je, en welke zorgen heb je wellicht? Wat gaat dit betekenen voor Brabant en hoe kunnen we zorgen dat deze verandering goed samen gaat met natuur, landschap en leefomgeving? We benoemen samen de uitdagingen die we onderweg naar 2030 zullen tegenkomen. En we bespreken hoe we daar samen kunnen bijdragen aan goede oplossingen. De avond is kosteloos maar aanmelden is noodzakelijk.
Meer informatie en aanmelding: Irene Koch, 013-5356225 of irene.koch@brabantsemilieufederatie.nl. [l]