Klundert niet opgewassen tegen Halsteren

KLUNDERT - Een op alle fronten beter Halsteren heeft een meer dan verdiende overwinning behaald op Klundert. De eindstand was uiteindelijk 1-3, een score die veel hoger uit had kunnen vallen. Yoeri van Wingerden wist met een aantal fraaie redding een grotere nederlaag te voorkomen.

Klundert miste door blessures, afwezigen, vakantie en een schorsing een half dozijn potentiƫle basisspelers. Klundert kon dit kwalitatief niet opvangen en kon slechts proberen tegen te houden. Dit lukte tot vlak voor rust. Toen het na rust snel 0-2 werd was het lot feitelijk bezegeld. Een wereldgoal van Halsteren en een eretreffer van Luc den Hollander bepaalden uiteindelijk de eindstand op 1-3. Halsteren liet wederom zien dat het tot veel in staat is en een ieder sprak zijn verwondering uit dat deze ploeg niet met een straatlengte voorsprong aan de leiding gaat in deze klasse. Met afstand de beste club.

Zaterdag wordt het restant (56 minuten) van de gestaakte wedstrijd tegen De Fendert gespeeld.