Jeu de Boules Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Dinsdag 26 maart houden wij de 6e en laatste wedstrijd in de wintercompetitie. Het spant erom, er staan drie spelers op de nominatie om winnaar te worden van deze competitie.

Met 32 deelnemers, was het zeker een goede keus om deze wedstrijd op ons eigen terrein te houden. Na de eerste ronde, die voor de spelers op baan 4 extra lang duurde 65 min. Dit omdat zij alle vier aan elkaar gewaagd zijn, dan komt Ellie/ Marjan weer een puntje voor dan weer Janny/ Nel en zo speelde ze tot tenslotte de eindstand op 13/ 11 in het voordeel van Ellie /Marjan, er is weinig rust voor deze vier want de rest van de deelnemers staan te springen om weer te mogen voor de tweede ronde.

De tweede ronde is nog meer verrassend daar ons oudste lid Jan H met Ellie F deze partij weet te winnen met de stand 13 / 0 das best heftig voor de tegenpartij. Heel verrassend vind ik de derde ronde te meer omdat Frans v R ook deze ronde met een overdaad aan winstpunten weet te winnen. Onder het genot van een drankje en hapje, heeft Jeanne rustig de uitslag uitgerekend die hieronder staat: 1e plaats Frans v Roesel met 324 pnt; 2e plaats Wim Santbergen met 322 pnt; 3e plaats Toon Thijs met 318 pnt; 4e plaats Wim v Spronsen met 318 pnt; 5e plaats Ellie Fehling met 214 pnt. [l]