Fotoshoot voor de stemfoto’s. FOTO ROY FROMA
Fotoshoot voor de stemfoto’s. FOTO ROY FROMA Roy Froma

Lieke Brouwer als Finalist van Miss Teen of Noord-Brabant 2019

ZEVENBERGEN - 10 maart kreeg Lieke Brouwer te horen dat zij door mocht naar de finale van Miss Teen of Noord-Brabant 2019. Haar grote droom is om de titel ‘Miss Teen of Noord-Brabant’ te behalen. En jij kan Lieke hierbij helpen! SMS: Poll Noordbrabant Lieke B naar 3010 (€1,10 per ontvangen bericht).

“Ik ben Lieke Brouwer en ik ben 16 jaar en kom uit Zevenbergen. Ik zou het ontzettend leuk vinden om onze mooie provincie te vertegenwoordigen tijdens de nationale verkiezing. Deze verkiezing draait niet alleen om het uiterlijk maar ook vooral om de binnenkant.” Zo zetten de finalisten zich in voor de LINDA.foundation. Dit is een initiatief van Linda de Mol die zich hard maakt voor Nederlandse gezinnen die het financieel niet zo breed hebben. “Je wordt daarnaast ook beoordeeld op jouw manier van denken. Naast natuurlijk heel veel leuke dingen en alle gezelligheid leer ik ontzettend veel van het hele traject. Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden en leer ook hoe ik mezelf het beste kan presenteren.”

Tijdens het traject van Noord-Brabant hebben de finalisten verschillende dagen gepland. Zo hebben zij een fotoshoot gehad bij hun sponsor Beauxx in Rijen. En een bootcamp bij de Active Lifestyle Club in Bergen op Zoom. Komende weken gaat Lieke hard trainen voor de grote finale die plaatsvindt op 28 april in Waalwijk.

“Ik hoop dat ik met de titel Miss Teen of Noord-Brabant 2019 een goed voorbeeld kan zijn voor andere meiden. En natuurlijk kan laten zien hoe mooi onze mooie provincie is en Noord-Brabant zo goed mogelijk op de kaart kan zetten.” [l]