Klundert tiental zorgt bijna voor enorme stunt

KLUNDERT - Het restant van 56 minuten tegen De Fendert (tussenstand 0-2) werd een waar spektakelstuk. Het tiental van Klundert was duidelijk de bovenliggende partij en De Fendert mocht zijn handen meer dan dichtknijpen dat het nog net aan het langste eind trok: 2-3.

Klundert trok vol ten aanval en dacht al in de eerste minuut de aansluitingstreffer op het scorebord te hebben gebracht. Het vlagsignaal van De Fendert assistent bleef keurig naar beneden, Jeffrey van Wingerden voltrok het vonnis maar de scheidsrechter van dienst, besliste van grote afstand anders.

In de eerste elf minuten voor rust werd er niet gescoord en werd er van helft gewisseld na een korte pauze op het veld. In de 48e minuut kwam De Fendert op 0-3. Klundert had bij een vrije trap onvoldoende spelers achterin en kon een Fendert speler vrij inkoppen. Klundert ging nog opportunistischer spelen en al snel was het Jeffrey van Wingerden die in de 63e minuut de 1-3 aantekende en al snel in de 70e minuut gevolgd door de 2-3 door de Stefan de Ruiter. Klundert rook dat er een sensatie inzat en ging nog aanvallender spelen en de paniek bij De Fendert was op de gezichten van de spelers te zien. Bij enkele counters had het de wedstrijd definitief in het slot kunnen gooien, maar verzuimde dit. Klundert was enkele malen dicht bij de meer dan dikverdiende gelijkmaker, maar deze kwam er tot grote opluchting van alles wat De Fendert een warm hart toedraagt niet. Klundert was de morele winnaar, maar kon uiteindelijk de 0-2 achterstand niet meer ongedaan maken.