KHSV 't Wachtertje

KLUNDERT - Afgelopen zaterdag is onze zout afdeling weer met de boot mee geweest voor een dagje vissen op de Oosterschelde, De vangsten waren niet al te best maar toch werd er bij elkaar 263 cm aan vis gevangen.

De dagwinnaar is D.Wilmink met 53 cm, 2de F. v. Fessem 48 cm, 3de H.Littooij 42 cm, 4de A. Barel sr 32 cm, 5de P. Frijters 21 cm, 6de A. Barel jr 19 cm, 7de L. Looij 18 cm, 8ste J. Jongbloed 16 cm, 9de T. Buijs 14 cm. P. Volders, P. Clerx en M. Hermans wisten helaas geen vis binnen te halen. 6 juli gaan ze wederom op pad vanuit Colijnsplaat.

Roofvis afdeling

Zondag was de roofvis afdeling met 6 deelnemers langs de waterkant te vinden om de laatste dag voor de gesloten tijd nog een poging te wagen een visje te vangen. Alleen M.Lokers lukte het om 2 snoeken te vangen met een totaal lengte van 116 cm en was dan ook de winnaar van deze wedstrijd. Helaas lukte het de rest niet een een visje te vangen. 1 september gaan we met de roofvis afdeling weer op pad om wat roofvis te vangen.

Programma

Zaterdag 20 april is er een jeugd informatiedag van 11:00 tot 15:00 uur in de Niervaert voor de jeugd uit Klundert en omstreken. Heb je vragen over tuigje maken, uitpijlen, onthaken, voertje maken, enz kom ze stellen en wij gaan je hiermee helpen. Ook mag je onder begeleiding zelf een vistuigje maken. [l]