Voorstelling Jeugd Toneel Moerdijk

MOERDIJK - Jeugdtoneel Moerdijk speelt Annie op 13 en 14 april. Annie, een van de velen kindjes uit het weeshuis, het weeshuis waar alle kinderen o zo graag weg willen. Het is daar verschrikkelijk en dat komt niet door de kinderen, maar door Miss Hannigan. Miss Hannigan is de bazin van het weeshuis en zij is verschrikkelijk! Zij maakt het leven van de kinderen ontzettend zuur.

Ze is gemeen, laat de kinderen elke dag werken en drinkt de hele dag door alcohol. Oftewel, ze moeten hier zo snel mogelijk weg! Maar hoe...?
Annie, het brutale maar lieve meisje, wat zéker weet dat haar ouders haar komen halen, krijgt de kans om een weekje bij mr. Warbucks te logeren. Oliver Warbucks is een drukke, rijke man die in eerste instantie alleen maar een weeskind in huis wil om zijn image op te vijzelen. Maar zodra Annie arriveert, gaat het hele huis, van butler tot kokkin en uiteindelijk misschien zelfs mr. Warbucks, van Annie houden. Gaan zij Annie's redding uit het weeshuis zijn? Komen Annie haar ouders ooit opdagen? Of zal zij toch terug moeten naar het verschrikkelijke weeshuis?
Kom dat zien...


16 kinderen
Een mooi verhaal voor iedereen, gespeeld door 16 kinderen tussen de 5 en 15 jaar.
De voorstelling wordt gehouden op zaterdag 13 april om 19.00 uur en zondag 14 april om 13.30 uur. Locatie: De Ankerkuil in Moerdijk, Steenweg 48.
Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa. Voor meer informatie, wilt u dan een email sturen naar jeugdtoneelmoerdijk@gmail.com. Team Jeugd Toneel Moerdijk ziet u graag tijdens de voorstelling. [l]