Pubquiz tijdens Den Hoek Leeft!

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Op zaterdag 29 en zondag 30 juni vindt de vierde editie van Den Hoek Leeft! plaats in het centrum van Zevenbergschen Hoek. Een evenement dat u niet wilt en mag missen! Opgebouwd in de afgelopen jaren tot een mooi, gezellig en ruim opgezet evenement. Met live muziek, lekker eten en drinken, gezelligheid. Een evenement waarin het dorp in positieve zin verrast door zijn opzet, samenwerking en omvang.

Ook in 2019 gaan we er weer een fantastisch evenement van maken. Vooral het zaterdag-programma wordt flink uitgebreid. De zaterdag staat geheel in het teken van live muziek, optredens van leuke (cover)bands en een pub-quiz! Natuurlijk ook dit jaar weer met een lekker groot terras bij het podium, met diverse foodtrucks, kinder-kook-plein én een cocktailbar!

Pubquiz

Nieuw dit jaar tijdens Den Hoek leeft! is de pubquiz. Een superleuke aanvulling op het programma, een waar we zelf al erg enthousiast over zijn! De pubquiz bestaat uit 7 rondes met telkens 10 vragen in uiteenlopende categorieën. De pubquiz vind plaats op zaterdagavond 29 juni van 17.00-19.00u. Elk team bestaat uit 4 personen en er is maximaal plaats voor 25 teams. Lijkt het u leuk om deel te nemen? Kijk op onze website en neem contact met ons op.

Braderie

Op de zondag is er opnieuw een braderie inclusief kinderplein met onder andere een kinderboerderij, attracties, knutselen en spelletjes. Er zijn deze zondag 2 verschillende podia vol muziek en entertainment en natuurlijk verschillende lokale verenigingen met demonstraties!
Den Hoek Leeft!… en dat gaan wij u ook dit jaar weer laten zien! [l]