Truckersdag Moerdijk

MOERDIJK - Op zaterdag 13 april a.s. is het weer zover. Dat dit jaarlijkse evenement dus enorm leeft, behoeft geen verdere uitleg. Inschrijvingen gaan vanzelf, hoef ik bijna niets meer aan te doen. Ja, helaas toch weer aantal mensen moeten teleurstellen dat we weer ruim voldoende deelnemers hebben.

De stoet trekt zoals altijd weer door de plaatsen Zevenbergen, Standdaardbuiten, Fijnaart, Oude Molen, Zwingelspaan, Klundert, Industrieterrein Moerdijk, Moerdijk dorp moeten we dit jaar vanwege de geplande braderie helaas “links” laten liggen. Maar hoop dat de inwoners van Moerdijk massaal naar de Johan Willem Frisostraat, of de Steenweg komen om daar dan te zwaaien. Na Moerdijk rijden we richting Gouden Leeuw om daar weer onze lunch-stop te maken.

Na de lunch bij de Gouden Leeuw gaan we verder door Zevenbersgehoek, om zo via Langeweg en het Industrieterrein in Zevenbergen terug naar het Knijnekot te gaan. De exacte route en nog veel meer, vindt u op de website van de stichting: www.truckersdagmoerdijk.nl.

Omdat de feestavond vorig jaar toch wel een succes was, hebben we besloten om deze ook dit jaar er weer erachteraan te organiseren. We hebben weer aantal leuke artiesten bereid gevonden om ons hierbij muzikaal te ondersteunen. Ook is er weer een loterij met vele mooie prijzen, die beschikbaar zijn gesteld door verschillende winkeliers en waarvan de opbrengst geheel ten goede komt van onze Stichting. Deze avond is uiteraard voor iedereen gratis toegankelijk en vindt plaats in Gasterij de Engel in Zevenbergen.

Stichting Gehandicapten Truckersdag Moerdijk kan dit evenement alleen maar realiseren dankzij een aantal sponsors, donateurs, talloze vrijwilligers, TMC Zevenbergen, chauffeurs, de transportbedrijven, welke belangeloos hun wagens beschikbaar stellen en uiteraard Stichting Carnaval Zevenbergen.

Rest mij alleen nog om iedereen die op wat voor manier dan ook zichzelf heeft ingezet om deze dag weer tot een geslaagde te laten worden, ontzettend te bedanken voor hun medewerking. [l]