Boulesseizoen geopend bij Jeu de boulesclub Noordhoek

NOORDHOEK - Zaterdag 6 april is het boulesseizoen in Noordhoek weer geopend. De messen waren weer geslepen, maar de partijen werden op een sportieve manier gespeeld.

Helaas was de uitvoering bij sommigen niet, zoals men vooraf gedacht had. Maar ja, helaas kan er maar één winnaar zijn. Het belangrijkste is en blijft het feit, dat je met zijn allen sociaal bezig bent en dat ook nog bij prima weer.

Negentien personen hebben gepoogd hun beste beentje voor te zetten. Na drie partijen waren er 4 spelers, die alle partijen gewonnen hadden.

De uitslag

1. Marian van Oosterhout, 328p; 2. Frans van Laarhoven 316p; 3. Janny van Boxel 314p; 4. Arnold van Schendel 308p; 5. Kitty Confurius 210p.

Peet van Boxel (jawel, de echtgenoot van de nummer 3 in het klassement) heeft geen enkele partij gewonnen en had een saldo van -23 pt. Hij kreeg de poedelprijs, een zakje uien om thuis uit te huilen!

Partnertoernooi

Aanstaande dinsdag beginnen we om 18.30 uur met het vaste partnertoernooi. Er doen 12 koppels mee aan dit toernooi. Veel succes gewenst![l]