Klundert en Dubbeldam
delen de punten

KLUNDERT - Na drie nederlagen op rij wist een gehavend Klundert tegen subtopper Dubbeldam een 1-1 gelijkspel uit het vuur te slepen. Klundert was hiermee de meest gelukkige ploeg.

Na een bliksemstart van Klundert door een kopgoal van Jeffrey van Wingerden uit een hoekschop van Youri van Laarhoven in de allereerste minuut moest Klundert al snel het initiatief aan de thuisclub laten. Wel had Klundert binnen de 10 minuten op 0-2 kunnen komen, maar Jeffrey van Wingerden raakte de paal. De 0-1 voorsprong bleef tot de rust op het scorebord staan. Na de rust kwam Dubbeldam al snel op gelijke hoogte. Het dacht hierna door te kunnen drukken, maar de Klundert verdediging bleef overeind en anders was het altijd nog de sterk keepende Yoeri van Wingerden die de Dubbeldammers van een verdiende voorsprong afhield. Bijna ging Klundert er nog met de volle buit van door, maar Grace Kitenge kwam een teenlengte tekort om de 1-2 binnen te tikken. Volgende week om 19.00 uur speelt Klundert thuis de derby tegen Kogelvangers.