Benzinestation Zevenbergen blinkt uit in gastvrijheid.
Benzinestation Zevenbergen blinkt uit in gastvrijheid. Foto:

TOTAL Hopmans wint Top Service Award

ZEVENBERGEN - TOTAL Hopmans, gevestigd aan de Langeweg 12-a te Zevenbergen, heeft afgelopen week een TOTAL Top Service Award in ontvangst mogen nemen. De prijs werd uitgereikt aan pomphouders van de energieleverancier die uitblinken in gastvrijheid en klanttevredenheid.

De awards zijn het resultaat van het jaarlijkse TOTAL Top Service Survey, waarmee TOTAL haar pomphouders voortdurend uitdaagt op alle fronten op topniveau te presteren.

Kroon op ons werk
"Het is fantastisch dat we deze Top Service Award gewonnen hebben!", laat Jeroen Hopmans van TOTAL Hopmans weten. "Deze prijs is de kroon op ons werk. Iedere dag zetten wij ons in om onze klanten de beste service te verlenen. Het is mooi om daar erkenning voor te krijgen, vooral van onze klanten want voor hen doen we het!"

Drie onderdelen
Mystery shoppers, GfK audit en klantenreviews.
Het Top Service programma van TOTAL bestaat uit drie onderdelen: een verrassingsbezoek van mystery shoppers, een halfjaarlijkse controle door onafhankelijke controleurs en reviews van klanten. Benzinestations werden beoordeeld op een breed aantal aspecten zoals veiligheid, hygiƫne, gastvrijheid en het uitdragen van de huisstijl. [l]