Esmeralda Korteweg, De Gelukkige Loopbaan
Esmeralda Korteweg, De Gelukkige Loopbaan Foto:

Stress en burn-out
coaching

Heb je het te druk in je werk?

Doe je er steeds een schepje bovenop? Veel mensen ervaren wel eens stress en gaan door op wilskracht. Ze zetten even een tandje extra bij. Misschien doe jij dat ook wel. Dat gaat een tijdje goed, totdat je lichaam signalen af gaat geven. Als stress te lang aanhoudt krijg je fysieke en mentale klachten en veranderingen in emotie of gedrag. Wanneer je al een tijdje voelt dat het langer niet lekker loopt in je werk is het belangrijk om in actie te komen.

Dat je niet door moet gaan op deze manier, weet je diep van binnen vaak zelf ook heel goed. Ga je steeds langer over je grenzen heen, dan heb je kans om overspannen te raken of zelfs een burn-out te krijgen. Dat wil je echt niet. Maar hoe los je het op?

Als je de symptomen van overmatige stress op tijd herkent en ermee aan de slag gaat, kun je uitval voorkomen. In een traject dat is gericht op stress & burnout coaching kijken jij en ik samen naar jouw klachten, valkuilen en wat er anders kan.

Ik werk als gecertificeerd stresscoach volgens de principes van de CSR-methode. Niet zweverig; wél bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd. Als wij aan de slag gaan word je intensief begeleid, krijg je concrete & praktische adviezen en pakken we overmatige stress & burn-outklachten aan.

Als loopbaandeskundige en werkgelukexpert kan ik daarna met je meekijken wat er binnen je loopbaan anders kan, zodat je (na re-integratie) niet opnieuw werkt aan een volgende burn-out, maar juist aan een gelukkige loopbaan!

Wil je meer hierover weten? Lees dan verder op www.degelukkigeloopbaan.nl

Esmeralda Korteweg, De Gelukkige Loopbaan, Kon. Wilhelminastraat 15, 4761 BV Zevenbergen, esmeralda@degelukkigeloopbaan.nl [l]