Veldcompetitie KV Focus weer van start

ZEVENBERGEN - Het was een drukte van belang bij KV Focus op 12 April. Op deze dag kwamen de groepen 3 en 4 van basisschool De Pontus voor hun koningsspelen. 200 kinderen deden de dans en daarna werden de ouders uitgezwaaid en kon de dag beginnen.

KV Focus had een leuk programma in elkaar gezet. Het was alleen een beetje koud maar daar hadden de kinderen geen last van. Er werd fanatiek meegedaan met de diverse spellen. Voordat je het in de gaten had was het alweer voorbij. Mede door de vele vrijwilligers van KV Focus, stagiaires, leerkrachten en hulp ouders kon dit evenement gehouden worden. Allemaal bedankt voor jullie inzet en hopelijk volgend jaar weer.

Competitie

Er werden op zaterdag ook twee wedstrijden gespeeld want de competitie is weer begonnen.

Focus B1 speelde een spannende wedstrijd tegen DSO B3. Deze gelijk opgaande wedstrijd was spannend en het was niet te voorspellen wie er zou gaan winnen. Het geluk was nu deze keer voor Focus B1 en ze wisten dan ook met een punt verschil te winnen. Focus1 had het een stuk moeilijker in Middelharnis. Daar moesten ze spelen tegen Good Luck 1. Door het spel va Good Luck kwam Focus niet in de wedstrijd. Daarbij lukte het niet om zelf te scoren en zo gingen ze kansloos ten onder. Er werd dan ook met ruim verschil verloren.

Uitslagen

Focus B2-DSO(K) B3 7-6
Good Luck 1-Focus 1 13-2

Programma

Voor het komende weekend staan de volgende wedstrijden op het programma.

Zaterdag 20 April

Focus B1-DVS 69 B3 av.10.30u
Etten-Leur Focus C1-Conventus C1 av10.30u
Etten-Leur Oranje Zwart/de Hoekse D2-Focus D1 av.11.00u
Focus B2-Olympia(S) B4 av.12.00u
Etten-Leur Keep Fit A1-Focus A1 av.13.00u
Scheldevogels 4-Focus 3 av.14.00u
Rust Roest 6-Focus 2 av.14.30u

Trainingen

Alle teams trainen weer op het veld gelegen aan de Olympiade in Etten-Leur. Vanaf dinsdag en donderdagavond 18.30 uur zijn ze volop aan de training bezig. Dit alles onder leiding van enthousiaste leden van KV Focus.

Graag zelf eens meemaken hoe het er allemaal aan toe gaat. Kom dan gerust eens langs op een van deze avonden. Er is altijd iemand van Focus aanwezig om uw evt. vragen te beantwoorden.

Wil je zelf eens ervaren of korfbal iets voor jou kan zijn? Breng je sportspullen mee en train gewoon lekker mee. J

Meer info over korfbal en KV Focus: www.kvfocus.nl en vandaaruit kan men doorlinken naar onze facebook pagina.[l]