Klundert opnieuw niet langs Kogelvangers

KLUNDERT - Klundert heeft geen revanche kunnen nemen voor de door Kogelvangers gestolen punten in de heenwedstrijd. Zaterdagavond hielden beide teams het keurig in evenwicht en ook in de gezellige ‘derde helft’ kwam er geen winnaar uit de bus, of het moet de penningmeester van Klundert zijn geweest. Klundert nam snel in de wedstrijd het initiatief en speelde het meer verzorgde voetbal. Al in de achtste minuut brak de opnieuw in de spits geposeerde Jeffrey van Wingerden op links middels een individuele actie door en bereikte op de rand van de ‘zestien’ Grace Kitenge die met een droge knal de 1-0 op het scorebord bracht.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Klundert, maar in de 28e minuut verdedigde Klundert slap uit en Kogelvangers bracht de stand weer in evenwicht. Na deze gelijkmaker kwam er steeds meer evenwicht in de partij , voor rust werd er echter niet meer gescoord.

Na rust was er een licht overwicht voor Klundert, dat wel op moest passen voor de veelal de lange bal hanterende Willemstadse opponent. De kansen voor één van beide doelen waren spaarzaam, al dacht Klundert er alsnog met de volle buit vandoor te gaan. Grace Kitenge kopte van dichtbij tegen Leon Leijten, die op dat moment zijn ploeg in de wedstrijd hield.

In de slotfase zette Kogelvangers nog enkele keren aan om opnieuw de punten te stelen, maar wist ondanks enkele hachelijke momenten voor het Klundert doel niet te scoren.

Beide teams hadden vrede met het gelijke spel, wat feitelijk ook wel een terechte eindstand was. Volgende week reist Klundert af naar Scharendijke alwaar het zich bij winst op ZSC ’62 definitief veilig speelt en niet meer achterom hoeft te kijken.