Inschrijven Scholentoernooi Badminton kan nog

ZEVENBERGEN - Vrijdag 3 mei organiseert Badminton Vereniging Groene Ster uit Zevenbergen weer het Open Moerdijk Scholentoernooi Badminton, van 09.00 uur t/m 14.00 uur in Sporthal de Borgh. Voor alle groepen 5 t/m 8 van de Moerdijkse Basisscholen

Je hebt nog een paar dagen de tijd om je in te schrijven, dit kan nog tot vrijdag 19 april.

Het toernooi begint om 09.00 uur met een gezamenlijke warming-up, gegeven door onze hoofdtrainer, daarna is de wedstrijdtafel klaar met de baan indeling en kan het toernooi van start gaan. Er worden diverse partijtjes gespeeld en daar kan je punten mee verdienen. Iedere punt wat je maakt wordt meegenomen in je persoonlijke score maar telt ook mee voor de school. Want winnen doe je uiteindelijk met elkaar. Tussendoor hebben we een korte pauze dus neem sowieso brood en drinken mee. Voor een stuk fruit en eventueel een extra flesje drinken wordt gezorgd.

Aan het einde van de dag worden alle punten bij elkaar opgeteld en kunnen we de winnaars bekend gaan maken. Van iedere groep wordt er één jongen en één meisje nummer één. Voor alle deelnemers is er een certificaat zodat je kan laten zien dat je mee hebt gedaan. Natuurlijk komt er ook één school uit die de beste is en die ontvangt dan onze wisselbeker, deze mag de school dan één jaar in hun prijzenkast zetten maar blijft in het bezit van BVGS.

Je kan je inschrijven via de site van Meer Moerdijk of via jeugd@badmintongroenester.nl

Dus schrijf je snel in en kom in de vakantie op 3 mei gezellig met z’n alle badmintonnen.[l]