Groepsfoto Reunie.
Groepsfoto Reunie. Prive

Reünie Kennedyschool Fijnaart
na 40 jaar zeer geslaagd

FIJNAART - Toen pubers, nu vijftigers. Na 40 jaar zag een groot gedeelte van de zesde klassers van de Kennedyschool in Fijnaart (schooljaar 1977- 1978) elkaar op 7 april weer terug.

Nog niet eerder had een reünie plaatsgevonden. Monique Donders en Miranda van Sprundel vonden het daarom tijd worden en gingen aan de slag. Opsporen van oud klasgenoten, oud leerkrachten uitnodigen, foto’s verzamelen, Nieuwsbrieven versturen, en naambadges maken.

Met een opkomst van 70 procent was het gezellig druk bij de Graanbeurs! Er werd volop gekletst, gedronken, gegeten en foto’s gemaakt.

Als speciale gasten waren aanwezig meneer Kortsmit (destijds Hoofd van de school), meneer Krijnen, meneer van de Hout en meneer Baselier.

Wat velen zich niet meer konden herinneren, was dat de oudste dochter van meneer van de Hout destijds is gedoopt tijdens de Kerstviering op school. Er was zelfs een wedstrijd gehouden voor het ontwerpen van het geboortekaartje. Meneer van de Hout had dit kaartje meegebracht en overhandigde dit aan degene die destijds het winnende ontwerp had gemaakt. Een geweldig verhaal!

Een welkomstwoord, een uitgebreide presentatie en een leuke quiz maakten het geheel af. Kortom: een middag om niet te vergeten![l]