Rock muziek en quiz tijdens De Schuur Rocked

ZEVENBERGEN - Na het succes van de eerste editie afgelopen jaar, is rocked de schuur op zaterdag 19 oktober. Net als vorig jaar zullen de bezoekers weer getrakteerd worden op de beste live optredens.

Dit zijn Moskou 1991, Woodstock en vele andere legendarische rock en metal concerten op een groot scherm. Hierdoor beleef je alle oude optredens alsof je er zelf bij was.
Daarnaast testen we jouw kennis! Weet jij wie “Rosie” is of waar Megadeth zanger/gitarist Dave M. eerder speelde? Kortom een avondje goede rock muziek, gecombineerd met een spannende pub quiz.
Het evenement is gratis toegankelijk voor alle liefhebbers. De zaal gaat open om 20.00 uur, en het programma loopt van 20.30 tot 22.30 uur. Dus ruim 2 uur genieten van de beste metal en rock video’s op een groot scherm in theater de Schuur, afgewisseld met een pub quiz. De winnaars ontvangt een leuke prijs, en de bar is natuurlijk geopend..;-) Rock on!
Meld je zo snel mogelijk aan via de Facebookpagina "DeSchuurRocked 2019" en blijf ons in de gaten houden voor updates. [l]