Gezondheidsmarkt Standdaarbuiten

STANDDAARBUITEN - In het kader van 40 jaar Fysiotherapie in Standdaarbuiten organiseert Van Zuilichem Zorg op zaterdagmiddag 11 mei a.s. in het Multifunctioneel Centrum De Standaert tussen 13.30-17.00u een gezondheidsmarkt. Deze middag is voor iedere belangstellende gratis toegankelijk.

Diverse sprekers hebben toegezegd hun medewerking te verlenen aan dit initiatief en zullen lezingen verzorgen. Patiëntervaring met fysiotherapie. Door diverse fysiotherapeuten zal uitleg gegeven worden over hun specialisatie, met o.a. aandacht voor osteoporose en valpreventie. Richard Martens zal als professioneel voetbalscheidsrechter zijn ervaringen met u delen en de VAR uiteenzetten. Daarnaast zal Gijs van der Bom u meenemen in zijn fysiotherapeutische werkzaamheden voor voetbalorganisatie Willem II. Deze lezingen zullen plaatsvinden in een van de vergaderzalen.

De grote zaal van De Standaert zal worden ingericht voor standhouders. Van Zuilichem Zorg verzorgt ook een aantal van de stands met informatie over onder andere oedeemtherapie, COPD, poliklinische revalidatiegeneeskunde, fitness etc. Daarnaast kunt u terecht voor informatie bij de stands van sportmassage Marja Oosthoek, diëtiste Svetlana v/d Bom, Nordic Walking van AVO, Woman Care en verloskundige praktijk Doortje Uil, Moerdijk Fit, pedicure Monic van Laar en Diana Jansen over medicinale huiden. Ook zal de Wensambulance met een heuse ambulance aanwezig zijn en informatie verstrekken over hun werkzaamheden. In de grote zaal zullen demonstraties hartreanimatie, ook bij kinderen, verzorgt worden door EHBO instructeur Jan Wessels. Verder zal er een mogelijkheid zijn tot gratis bloeddrukmeting en prikken op suiker.

Op het terras van Multifunctioneel Centrum De Standaert komt voor de aanwezige kinderen een springkussen, terwijl er in de foyer de mogelijkheid tot knutselen en een glittertattoo aangeboden wordt.

Al met al een gevarieerde middag met alles op het gebied van gezondheid. Met uw vragen kunt u dan terecht bij een van onze professionals. [l]