Afbeelding

Kinderen spelen "De verborgen stad"

ZEVENBERGEN - Op basis van de eigen inbreng van de kinderen tussen de 8 en 12 jaar, hebben Merel en Sanne als begeleiders van de groep de voorstelling geschreven. De kinderen hebben zichzelf een rol gegeven en door middel van improvisatie is het verhaal ontstaan. De voorstellingen zijn op 15 en 16 juni om 14.30 uur.

Het verhaal
Er waren eens... drie zussen die het niet altijd even goed met elkaar konden vinden. Op een dag gaan ze langs bij opa en oma maar er is niemand thuis. Ze horen een vreemd geluid op zolder en gaan op onderzoek uit. Daar vinden ze een boek en een steen en dan ineens! Komen de zussen terecht in een magische wereld waar mensen dieren zijn geworden. Waar een goede en een slechte heks naast elkaar leven. En waar een vloek verbroken moet worden willen ze ooit de weg naar huis terug vinden. Lukt het de zussen om samen te werken? Leven ze nog lang en gelukkig? En wat hebben opa en oma met deze wereld te maken?

Kaarten voor de voorstelling in Theater de Schuur zijn te bestellen via: sanne@vancreatievehuize.nl of via 06-27507832. De zaal gaat een half uur voor aanvang open.[l]