Afbeelding

17 mei open repetitie Tune Up!

ROOSENDAAL - Tune Up, een koor voor 10- tot 16-jarigen, is op zoek naar leden! Het woord 'koor' klinkt tegenwoordig wat stoffig en spreekt je misschien niet 1, 2, 3 aan, maar Tune Up is alles behalve saai!

Kom het zelf maar ervaren tijdens de open repetitie op 17 mei! Iedereen is dan welkom om te kijken of Tune Up iets voor jou is. We zingen pop- en musicalnummers en doen dat tijdens optredens altijd uit het hoofd, zodat er ruimte is voor settings, dans en een klein beetje acteerwerk. Tune Up bestaat nog niet zo heel erg lang en we werken hard om Tune Up op de kaart te zetten in Roosendaal en omgeving. We hopen dat als Tune Up meer bekend is er meer leden zich aan zullen sluiten, want in oktober zullen we een grote show opvoeren exclusief voor onze vrienden! Dus ben jij iemand die houdt van zingen en bewegen op muziek? Dan is Tune Up echt iets voor jou!

Via de website www.lokaal15.com kun je het inschrijfformulier invullen en je opgeven om mee te doen en indien je Tune Up gewoon een warm hart toedraagt is er sinds kort ook de mogelijkheid om 'vriend van Tune Up' te worden. Aanmelden kan ook via de website. Je wordt dan persoonlijk van alle nieuwtjes op de hoogte gebracht! [l]