Jeu de Boules Zevenbergen

ZEVENBERGEN - De eerste wedstrijd van drie in het Team Player toernooi. Het zag er op deze woensdag 8 mei gezien de weersvoorspellingen niet goed uit, later op de middag zou het droog zijn, en onze baan is heel snel droog daarom besloten de wedstrijdleiders om deze wedstrijd door te laten gaan, maar om 5 uur kwam er nog even een hoosbui naar beneden, maar niet getreurd de baan was goed te bespelen en het voorjaarszonnetje kwam die avond ook nog tevoorschijn.

Met 8 teams; een uit Fijnaart, drie uit Noordhoek, en vier uit Zevenbergen, ging ieder de eerste ronde spelen, twee keer een Doublet, geen enkel team is er in geslaagd om uit deze rond twee punten te halen, wel haalden alle teams een punt. Dit lukte wel in de tweede ronde team A slaagde erin om zowel de Tete a Tete als de Triplet te winnen een bijzondere prestatie omdat dit team zowat het oudste team in leeftijd was.

Aanmoediging spelers
Ronde drie was op baan 1 werd wel heel spannend, daar speelde team E uit Noordhoek tegen team F uit Zevenbergen, op een gegeven moment stond team E voor met 12 tegen 4, dit zag er niet goed uit voor de Zevenbergse dames, met de aanmoediging van zowat alle spelers kwamen Ria en Marjan helemaal terug steeds met twee en drie punten tot de stand 12 tegen 12 dan word het helemaal spannend Gerrit plaatst iets te ver, Ria plaatst bij het butje, Ad probeert te schieten dit mislukt nog een keer proberen weer mislukt, Gerrit krijg hem nog een keer bij het butje, en de laatste worp van Marjan maakt het spel af en zij winnen deze partij met 13 tegen 12.

Uitslag na de eerste wedstrijd
1. Team C Fijnaart met 419 pnt; 2. Team F Zevenbergen 4 09; 3. Team A Zevenbergen 4 02; 4. Team G Noordhoek 3 01; 5. plaats Team H Zevenbergen 3 -1; 6. Team B Noordhoek 2-2; 7. Team E Noordhoek 2-9; 8. Team D Zevenbergen 2-19.
Woensdag avond 5 juni is de 2e speelronde. [l]