Klundert snakt naar eind competitie

KLUNDERT - Een zwaar gehavend Klundert was uiteindelijk niet opgewassen tegen een degelijk WHS dat in Arvin de Witte, die na dit seizoen naar Halsteren vertrekt, haar belangrijkste speler heeft die duidelijk te goed is voor de derde klasse.

Klundert begon nog wel goed aan de wedstrijd, maar bij de eerste de beste aanval van WHS was het raak. De geheel vrijstaande Arvin de Witte, volgens velen in buitenspelpositie, kon in twee instanties in de 8e minuut de 0-1 binnenwerken. Kort daarna ging de arbiter van dienst opzichtelijk in de fout door een achterbal over het hoofd te zien en uit de daaropvolgende hoekschop werd de 0-2 binnen gefrommeld en zat WHS op rozen. WHS leunde rustig achterover en Klundert was aanvallend machteloos. In de tweede helft probeerde Klundert het wel maar wist nauwelijks kansen te creƫren. In de 75e minuut kon WHS ongehinderd na een afgeslagen aanval het veld oversteken en de 0-3 binnen werken. In de 80e minuut deed Jeffrey van Wingerden, misschien ook wel in buitenspelpositie, nog wat terug. Ook leek Klundert nog op 2-3 te komen maar of de bal wel of niet over de doellijn is geweest kon de de arbiter niet beoordelen omdat hij bij een hoekschop van Klundert de doellijn overliet aan de assistent scheidsrechter van WHS, die begrijpelijkerwijs niet aangaf dat het een doelpunt was. De punten gingen terecht mee naar Sint Annaland en Klundert is nog steeds niet definitief zeker van behoud van het derde klasserschap.

Volgende week reist Klundert af naar Sint Philipsland dat ook nog volop in de problemen zit.