Jeu de Boules Zevenbergen
uitslagen Open Moerdijk Toernooi

ZEVENBERGEN - Zaterdag 11 Mei Open Moerdijk toernooi. Wat een geweldige opkomst, 28 koppels (56 boulers) hadden zich ingeschreven voor dit toernooi.

Al waren de weersvoorspellingen niet zo goed, de zon liet zich al in de loop van de morgen zien en was deze dag niet meer weg te denken, met een fris windje is het goed Boulen.

Het is nu voor de 2e keer een open toernooi en steeds meer mensen weten het te vinden. Leuk dat ook de kernen Zevenbergschen Hoek met 2 teams er waren, ook Langeweg waren met 2 teams vertegenwoordigd, geweldig.

Er zijn bij ons 12 banen beschikbaar dus de eerste 24 koppels kunnen, nadat de voorzitter iedereen welkom heeft geheten, gelijk van start gaan. De overige twee koppels wachten even totdat er een baan vrijkomt, dat geeft deze mensen de gelegenheid om eens te kijken hoe anderen tot spelen komen.

Team 5 (Riet en Frie) nemen gelijk de eerste ronde al de leiding om van team 28 (Jan en Toos) met 13-0 te winnen. Dan is er even tijd voor koffie met wat lekkers, verzorgd door onze vrijwilligsters (bedank daarvoor) en gaan we fris aan ronde twee beginnen. Hier barst op baan 10 een spannende wedstrijd los tussen team 19 (Luc en Rosetta) en team 3 (Zus en Wim) die geven elkaar niets toe en moet er moeizaam om elk puntje gestreden worden, wat uiteindelijk resulteerde in 13-11 voor team 3.

Dan volgt de derde en beslissende ronde, daarin gaan iedereen weer op zijn eigen kunnen aan de slag, om een mooie plaats te veroveren in dit toernooi, ons motto Meedoen is belangrijker dan winnen komt deze middag zeker tot uiting,

Dankzij alle vrijwilligers is het weer een geslaagd Open Moerdijk toernooi geworden.

Uitslagen

1e plaats Team 5 Riet en Frie met 3 26 pnt, tevens de winnaars van de wisseltrofee; 2e plaats Team 1 Hans en Jan met 3 19 pnt; 3e plaats Team 7 Marjan en Frans met 3 12 pnt; 4e plaats Team 6 Rina en Gerrit met 3 10 pnt; 5e Plaats Team !0 Christine en Ad met 2 17 pnt.[l]