Seven Hills teams winnen dit weekend

ZEVENBERGEN - Zowel de Beeballers als de senioren van Seven Hills hebben hun competitie wedstrijden winnend afgesloten.

De Beeballers hebben zeer enthousiast gespeeld. Iedere inning hebben ze kunnen scoren tegen de Saints. Het positie spel krijgen ze steeds beter door. Mooie uit gemaakt op derde honk. Vier inningen gespeeld. Wedstrijd ging aardig gelijk op. Seven Hills ging laatste inning in met 1 punt achterstand (10-11). Ze wisten nog 3 punten te scoren, dus gewonnen met 13-11.

Onze senioren hebben de eerste winst van dit seizoen binnen. Tegen de Ducks uit Boxtel wisten ze met 3-11 te winnen. Jammer dat de Ducks een wat mindere pitcher op de heuvel hadden staan. Hierdoor kon het eerste gedeelte van onze slagploeg zich niet uitleven. Voordeel was wel dat het tweede gedeelte van de slagploeg zich kon uitleven en voor de nodige hits en runs zorgden.

Programma

De beeballers spelen op zaterdag in Breda tegen Jeka aanvang 10.00 uur. De heren spelen op 19 mei een thuiswedstrijd tegen Stags uit Etten Leur aanvang 11.00 uur.

Nieuwe leden

Ondanks het feit dat we net met de competitie begonnen zijn vinden we het erg leuk als er nieuwe honk- softballers bijkomen. Je kunt je aanmelden voor een proeftraining bij André Oomen op andreoomen@ziggo.nl.

Trainingen zijn op dinsdag 19.30-21.00 uur voor de softbal dames. Op woensdag trainen de beeballers (6-11 jaar) van 18.00-19.00 uur. De heren op donderdag 19.30-21.30 uur.[l]