AGENDA

Woensdag 15 mei

Rikken-Jokeren Zonnebloem

13:30 | zaal Bij Verhoeven

Zonnebloem Zevenbergen organiseert op woensdag 15 mei rikken en jokeren bij Verhoeven, Kerkstraat 8. Aanvang 13.30 uur.

Lezing macrofotografie

19:30 | Theater De Schuur

Op woensdag 15 mei is Edwin Brosens gastspreker bij Fotoclub Moerdijk. Edwin Brosens is een gepassioneerd professioneel fotograaf. Samen met zijn partner Leoreta Vezaj willen zij mensen inzicht in de fotografie laten zien. Met als hoofdonderwerp de kunst in de breedste vorm, zij tonen mensen hun kijk op de wereld. Op 15 mei zullen zij hun kijk op macrofotografie tonen. Aanvang 19.30 uur in Theater De Schuur, Kerkstraat, Zevenbergen. Ook als u geen lid bent van de fotoclub bent u van harte welkom. Meldt u zich wel van te voren even aan via: info@fotoclub-moerdijk.nl. De toegang is gratis.

16-17-20-21-22 mei

Inzameling

9:00 | Bartholomeus Parochiehuis

Boeken, kleding, linnengoed, schoenen, wol, haak- en borduurgaren, en handwerkmaterialen kunnen elke werkdag, tussen 9.00 uur en 12.00 uur gebracht worden in het Bartholomeus Parochiehuis (naast de kerk) Markt 19a, Zevenbergen, 0168-323567. Steun ook onze kerkbijdrage! Opbrengst van de goederen gaat naar het project Glas en Lood ramen van onze eigen kerk.

Zaterdag 18 mei

Wandelen voor villa Pardoes

10:00 | Pastoor van Kessellaan

Zaterdag 18 mei jubileum-wandeltocht geschikt voor alle leeftijden. De start zal zijn vanaf 10 uur bij de praktijk op Pastoor van Kessellaan 1 in Zevenbergen. Er is keuze tussen 3, 5 en 10 kilometer. De laatste tijd om te starten is 3 uur in de middag. De route van 3 kilometer is ook geschikt voor mensen die gebruik maken van een rollator, rolstoel of scootmobiel. De route gaat door het groen en buitengebied van Zevenbergen. Iedereen die na afloop het deelnameformulier inlevert maakt kans op 2 toegangskaarten voor de Efteling. Aan de deelname voor deze wandeltocht wordt een inschrijfgeld gevraagd en de opbrengst hiervan is voor Villa Pardoes.