Seolto en Alpe d'HuZes op 26 mei

ZEVENBERGEN - Zin in een gezellige dag voor jong en oud waarbij je ook nog eens het goede doel steunt? Kom dan op zondag 26 mei naar de allereerste familiedag bij Seolto in Zevenbergen! Iedereen is welkom tussen 11.00-16.00 uur.

Het belooft een mooie dag te worden met een gezellig samenzijn en leuke spellen voor het hele gezin! Het geld dat we deze dag ophalen, gaat naar Alpe d’HuZes.
Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Lenneke Derks-Blom en Steven Blom-Derks gaan op 6 juni deelnemen aan Alpe d’HuZes. Iedereen kan deelnemen aan verschillende spelletjes tussen 11.00-16.00 uur. Denk aan een uitdagende stormbaan, oud Hollandse spelen, stropdas schieten en nog veel meer!
Verder kunnen alle jeugdleden van Seolto meedoen aan een leuke voetbalclinic en er is natuurlijk een loterij met mooie prijzen voor jong en oud. Wij hopen op een grote opkomst en op mooi zonnig weer! [l]