Winst voor Focus C1 tegen Conventus C1

ZEVENBERGEN - Afgelopen week zijn er op verschillende dagen diverse wedstrijden gespeeld. Op dinsdagavond mocht Focus C1 aantreden tegen Conventus C1 uit Zwijndrecht. Het was een heel spannende wedstrijd waarin beide ploegen sterk speelde vooral verdedigend.

Met de rust was het da ook slechts 1-1 en lage stand voor korfbalbegrippen. In de tweede helft ging het gewoon verder met de benodigde spanning. Pas in de allerlaatste minuten werd de wedstrijd beslist in het voordeel van Focus C1. Op Zaterdag werd er vol goede moed afgereisd naar Hoeven voor hun wedstrijd tegen Springfield C1. Deze wedstrijd liep een beetje anders maar weer twee teams die echt aan elkaar gewaagd ware. Alleen ditmaal bleven de punten in Hoeven. Focus D1 behaalde een mooi resultaat tegen Merwede/Multiplaat D4. Het is te zien dat de trainingen goed lopen en vruchten afwerpen want ze gaan steeds beter spelen. De overwinning was dan ook terecht en verdiend. Focus A1 was duidelijk goed op dreef want er werd ruim gewonnen van DSO(K) A1. Daarentegen liep het bij het tweede team van Focus wat minder gesmeerd en waren ze duidelijk een maatje te klein voor DKB3. Focus B2 speelde in Dordrecht tegen Oranje Wit B4 en door een goede wedstrijd te spelen behaalde ook de volle winst. Zowel Focus 3 als Focus 1 konden geen vuist maken tegen respectievelijk DSO(K)6 en Terda1. Beide wedstrijden werden dan ook verloren. Hieronder de uitslagen van de wedstrijden.