TV de Hoop naar het tennistoernooi Libema Open in Rosmalen

NOORDHOEK - Van 10 t/m 16 juni wordt het internationaal tennistoernooi gehouden op de grasbanen van Autotron, zowel voor heren en damesenkel en heren en damesdubbel.

Het toernooi trekt ieder jaar veel bezoekers van uit binnen- en buitenland. Het spelersveld is dit jaar sterk bezet bij de vrouwen met onze Nederlandse top van K. Bertens die verleden week het grote toernooi in Madrid op grandioze manier heeft gewonnen en bij de heren R. Haase. Bij de heren zijn de wereldspelers S. Tsitsipas, D. Goffin, A. Minaur en G. Dimitrov en bij de dames A. Sabalenka, E. Mertens, B. Bencic en J. Ostapenko aanwezig en vele andere topspelers. Dit grastoernooi is een ideaal voorbereidingstoernooi voor de grand slam van Wimbledon. Bij de heren waren R. Krajicik in 1994-1997 en S. Schalken 2002-2003 winnaars en bij de dames M. Krajicik 2006.

Woensdag 12 juni is het kids day en dan worden van allerlei spelen georganiseerd. De wedstrijden worden gespeeld op de grasbanen van Autotron gelegen aan de Graafsebaan 133 te Rosmalen. De wedstrijden beginnen vanaf 11.00 uur en de finaledag om 12.00 uur op 8 en 9 juni zijn er ook kwalificatiewedstrijden. Kaartjes kun je bestellen met korting via internet www.libema-open.nl/clubactie. De code voor de leden zijn de hoop-lo19.

Ook de heren en damesdubbel zijn sterk bezet en bij de heren speelt L. Hewitt zijn laatste wedstrijden. Dit sterke gras tennistoernooi mag je als tennis liefhebber niet missen.

Voor inlichtingen kan je ook terecht bij Wim Nagtzaam, 't Reekje 3, Noordhoek of tel. 0168-403207. Dubbelfinale's zijn zaterdag 11.00 uur en zondag 12.00 uur de enkelfinales. [l]