Protestants Christelijke Ouderen Bond Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Een vraag aan 60 plussers. Heeft u er wel eens over nagedacht om lid te worden van de PCOB? U steunt niet alleen de plaatselijke afdeling, maar uw lidmaatschap telt ook wanneer er b.v in Den-Haag voor de belangen van ouderen wordt opgekomen.

Negen maal per jaar komen wij op de 2de woensdag van de maand bij elkaar in Het Anker achter de Ned. Herv. Kerk voor een themamiddag. Dat kan van alles zijn, vergeet ook de sociale contacten niet. Een uitzondering is de maand juni, dan maken wij met auto's een uitstapje in de regio. Dit jaar hopen wij op 12 juni vanaf Werkendam de Biesbosch te bezoeken. Wij maken een rondrit met "De Biesbosch Express" een fluistertreintje dat wordt aangedreven op zonne-energie. Onderweg is er uitleg en zien wij waterbuffels, zeearenden, Schotse Hooglanders en soms zelfs bevers. Natuurlijk ontbreekt de koffie/thee met appeltaart niet.

Denkt u erover om lid te worden, dan is dit misschien het moment om kennis te maken en met ons op stap te gaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Truus Dubbeldam, tel. 0168-320557; email: g.dubbeldam-deman@tele2.nl. [l]