Met Uurtje Actief en de rollator op pad

ZEVENBERGEN - Nu de zomer in aantocht is, de bloemen prachtig staan te bloeien in de tuin en de vogels vrolijk fluiten lonkt het buiten zijn. We trekken er graag op uit. Een wandeling ligt dan voor de hand.

Maar bent u ook iemand die dat wel wil maar beperkt bent in uw mogelijkheden? Loopt u met een rollator? Maar vindt u het wel erg alleen om in uw eentje naar buiten te gaan? Dan bieden wij u de mogelijkheid met onze vereniging elke week een heerlijke wandeling te maken! Wij begeleiden u terwijl we de laatste nieuwtjes met elkaar doornemen en genieten van de omgeving. Natuurlijk passen we het tempo aan aan de deelnemers. En pauzeren we als dat nodig is. Heeft u geen rollator maar wilt u toch meewandelen? Ook dan bent u van harte welkom!
Heeft u belangstelling voor deze nieuwe wandelgroep laat ons dat dan even weten. U kunt bellen met Hetty Boeters 0624095240 of een email sturen naar uurtjeactief@gmail.com Dan organiseren wij de wandelingen!

Wandelgroepen
Natuurlijk zijn ook anderen die graag wandelen welkom bij onze diverse wandelgroepen op maandagavond, donderdagmorgen en vrijdagmorgen. En niet te vergeten onze Scootmobiel Actief groep die elke twee weken een toer in en om Zevenbergen rijdt. Informatie daarover kunt u lezen op onze website: www.uurtjeactief.nl Daar vindt u ook de trainingstijden van onze beweeggroep van de woensdagavond. Graag tot ziens! [l]