Afbeelding

Eerste ObstakelRUN in Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Zaterdag 1 juni is het zover, de eerste obstakelRUN in Zevenbergen. Onder leiding van Noortje Bogerd in samenwerking met meer Moerdijk wordt er zaterdag om 10.30 uur gestart door de kids vanaf de velden van Virtus. Om 13.00 uur start de 10 kilometer en om 13.30 uur is het de beurt aan de Fun RUN met 5 kilometer.

De route van de RUN, kunnen we al verklappen. De start en finish is op de voetbal velden van Virtus, vanuit hier vertrekken alle RUNs. De Kids RUN is een rondje om de buiten ring van Hockey-Virtus-Seolto-Seven Hills. De kids klauterten hier (onder andere) over stro balen, kruipen door de modder onder een net en zwemen door de waterbak.
De Fun RUN begint met het kids gedeelte. Hierna gaat deze door over de Klundertse weg- dikke dijk en langs de provinciale weg. Hier loopt men onder andere door de sloot en over boeren terrein. De Runner aapt via de monkeybar naar de overkant en kruipt door een rubicon. Na 1 ronde zit de RUN er op. De tof RUN loopt 2x de ronde van 5 km. Uiteraard hebben wij niet alle obstakels hiermee verklapt. Ga er maar van uit dat er een hele hoop zijn. Uniek, moeilijk, maar ook makkelijk en erg grappig. Wij wensen alle deelnemers enorm veel succes en nodigen iedereen aan om aan te moedigen langs de kant van het parcours. [l]