Kampioenen van 2017, VOV uit Langeweg. FOTO TPO
Kampioenen van 2017, VOV uit Langeweg. FOTO TPO TPO

Grote animo voor Jan van Gils Toernooi bij TPO

MOERDIJK - Traditioneel wordt op Hemelvaartsdag het Jan van Gils toernooi gehouden bij TPO in Moerdijk. Jan van Gils was een echte Moerdijker met het hart op de juiste plaats en was vrijwilliger, leider, speler, supporter en sponsor van TPO. Met het toernooi willen we Jan blijven herdenken en zeker niet vergeten.

Het Jan van Gils Toernooi is een voetbaltoernooi waarbij op een half veld 7 tegen 7 wordt gespeeld. Voor het toernooi van aanstaande donderdag (30 mei) hebben maar liefst 20 teams ingeschreven, waaronder 4 damesteams. De teams zijn afkomstig uit Lage Zwaluwe, Zevenbergen, Langeweg, Klundert, Kruisland en natuurlijk Moerdijk. Nog nooit hebben zoveel teams aan ons toernooi meegedaan. Dit vergt enige organisatie en flexibiliteit van de deelnemers gezien het sportpark van TPO. Donderdag zal een drukke dag worden in Moerdijk.

De kampioenen van de laatste twee jaren van het toernooi, VOV uit Langeweg, zijn ook weer aanwezig. Kunnen zij drie jaar achtereen het toernooi winnen? Meervoudig winnaar vv Kater uit Klundert heeft zich ook weer ingeschreven. Met de deelname verschillende nieuwe teams belooft het een spannend toernooi te worden.

Toernooi
Het toernooi zal op donderdag 30 mei starten rond 13 uur en de winnaar zal omstreeks 18.30 uur bekend zijn. DJ Frank zorgt voor de muzikale omlijsting en Robuust staat achter de BBQ. Omstreeks half 7 zal er een optreden zijn van een zanger. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een prachtig en gezellig toernooi. Nu nog hopen op mooi weer. Supporters, voetballiefhebbers en andere belangstellenden zijn welkom op sportpark ‘De Klaverweide’ in Moerdijk. [l]