Klundert speelt zich op
eigen kracht veilig

KLUNDERT - Alhoewel het erg onwaarschijnlijk leek dat het voor Klundert nog mis kon gaan in de laatste competitiewedstrijd, nam Klundert het zekere voor het onzekere en had geen problemen met het inmiddels gedegradeerde Smerdiek en won het, zonder zelf groots te spelen, eenvoudig met 4-0 en zag ook nog drie treffers worden afgekeurd.

Na een aarzelend begin nam Klundert snel het initiatief in handen en opende Stefan de Ruiter al in de 13e minuut de score en al binnen het kwartier was de wedstrijd beslist toen Jeffrey van Wingerden de 2-0 aantekende. Klundert verzuimde hierna voor rust verder uit te lopen.

Na rust werd het halverwege de tweede helft 3-0 door Loïc Luzolo en in de slotminuut 4-0 door Stefan de Ruiter. Dit was tevens de eindstand. Bij Klundert werd in de slotfase van het duel reserve-doelman Ben Pope in de spits geposeerd en werd er met alleman getracht om hem te laten scoren. Dit lukte helaas niet.

Klundert eindigde uiteindelijk de competitie op een 8ste plaats, alwaar het in de winterstop nog meedeed om de prijzen. Gebleken is dat door het wegvallen van enkele dragende spelers dit (nog) onvoldoende kon worden opgevangen en heeft geleid tot veel te veel nederlagen in de tweede helft van het seizoen.